Onze Werkwijze

Onze werkwijze

Dit is onze werkwijze bij het bouwen van uw Internetweg:

01Oriëntatiegesprek
In het oriëntatiegesprek bespreken wij uw wensen, ideeën en eisen die u hebt ten aanzien van uw website. Wat is uw doelgroep, welke websites spreken u aan, welke juist niet, welk beeld heeft u voor ogen?
We kijken naar uw Logo en bedrijfskleuren. En naar welke foto’s we gaan gebruiken. Ook de indeling van de website komt aan de orde. Dit is belangrijk om een idee te krijgen van de omvang van de website. Wij kunnen u adviseren u over een domeinnaam, de hosting, het schrijven van de teksten en de eventuele extra mogelijkheden. Het kennismakingsgesprek vindt meestal plaats bij de opdrachtgever. Deze fase kost u niets en verplicht u ook tot niets.

02Offerte voor de website
Aan de hand van onze bespreking en uw wensen stellen wij een passende offerte voor u op. Zo duidelijk mogelijk wordt hierin aangegeven wat de prijs van de verschillende onderdelen zal zijn en wat u van DUTCH66 kunt verwachten. Wanneer u akkoord gaat met deze offerte maken wij voor u een conceptontwerp voor uw nieuw website.

03Bouw van de website
Dit conceptontwerp is het uitgangspunt voor de bouw van de website en wordt daarom uitgebreid met u besproken. Als u zowel het functioneel- als het grafisch design hebt goedgekeurd gaan we de website ook daadwerkelijk bouwen. U ontvangt een factuur (aanbetaling) van 40% van de totaalprijs. U ontvangt een (voorlopig) webadres met inlogcode waarop u de bouw van de website kunt volgen. Tijdens de bouw levert u ons de eerste concept teksten aan die op de website wilt gebruiken zodat we deze kunnen verwerken.

04Oplevering van de website
Wanneer we met de bouw klaar zijn krijgt u van ons instructies over het beheren van uw website. Wij laten u zien hoe teksten kunt wijzigen en toevoegen en u brengt de teksten naar de definitieve versie. Ook geven wij u uitleg over eventuele optionele modules in het Contentmanagementsysteem (CMS systeem) van uw website. U zit zelf achter de knoppen bij deze training on the job.
Nadat u de website hebt goedgekeurd publiceren wij uw nieuwe website op Internet. In de eerste maand na oplevering kunt u nog steeds allerlei kleine wijzigingen aan ons doorgeven. Wij brengen hier geen kosten voor in rekening.
Aanmelding bij zoekmachines en eventueel pagina's die naar uw website linken horen bij deze fase. Nadat deze fase is afgerond ontvangt u de factuur met het restbedrag.

05Onderhoud, backups en updates (Deze fase valt binnen een eventueel af te sluiten onderhoudscontract)
Wanneer u hebt gekozen voor een dynamische website worden de gegevens vastgelegd in een database. Regelmatig maken wij een backup en houden het dataverkeer van uw website in de gaten. Wij installeren de laatste beveiligingsupdates die noodzakelijk zijn voor de continuïteit van het bestaan van uw website.

En daarom wordt Dutch66 de bouwer van uw Internetweg.

Neem vrijblijvend contact met ons op door het invullen van het aanvraagformulier.
aanvraagformulier

nlendeel
U bevindt zich hier: Home Onze werkwijze