uw Internetweg

Uw Internetweg

Dutch66 de bouwer van uw Internetweg

Zoekt uw bedrijf de weg naar het Internet of is uw huidige Internetweg toe aan een nieuwe asfalt laag? Dutch66 maakt voor u die website of zorgt voor een nieuwe moderne uitstraling van uw bestaande website.
Dutch66 bouwt uw website volledig op maat en naar uw wensen. Dit betekend dat elke website een andere inhoud heeft waardoor wij geen standaard prijs voor een website kunnen hanteren. De prijs voor het bouwen van een nieuwe website begint vanaf € 495,00. Dit zou bijvoorbeeld een standaard website van een aantal pagina’s kunnen zijn. In de vormgeving en ontwerp die aansluit bij uw bedrijf, met een e-mail contact formulier, gebouwd in een Contentmanagementsysteem (CMS systeem) waarbij u zelf de inhoud vult en up-to-date kunt houden.
En uw bestaande website weer up-to-date brengen kan al vanaf € 295,00

Wat doen wij voor u?

Dutch66 is een website bouwer, wij bouwen het complete geraamte en opmaak van uw website en u zorgt zelf voor de inhoud. Tenslotte kent u de branche en uw bedrijf het beste, u weet wat er verteld moet worden. Wij kunnen ons voorstellen dat het schrijven van teksten een probleem voor u is. Natuurlijk kunnen wij u daarbij helpen, maar wij kunnen u ook helpen bij het zoeken van een copywriter.

Heeft uw bedrijf nog geen bedrijfslogo? Dat is geen probleem wij werken samen met een voortreffelijke designer die voor u een passende logo kan ontwerpen.

Foto’s zeggen meer dan woorden en zijn belangrijk om uw site visueel aantrekkelijk te maken. Mocht u niet beschikken over (voldoende) goede foto's, dan kunnen wij die voor u maken of door een professioneel fotograaf laten verzorgen. Maar u kunt ook bestaande professionele foto’s kopen. Wij bekijken samen met u wat het beste bij u past.

En dan al die technische zaken. Welke webhosting heeft u nodig? Hoeveel diskruimte, databases, mailboxen, dataverkeer? En duizelt u hoofd ook al bij de termen FTP, PHP5, MySQL5, Apache2, PostgreSQL8, Perl5.8, Python2.4, CGI scripts? Wij begrijpen u maar al te goed, Internet techniek is niet uw ‘core business’. Wij helpen u graag bij een juist advies of indien gewenst nemen wij de volledige zorgen voor u uithanden.

Wordt Dutch66 de bouwer van uw Internetweg?

Bekijk Onze werkwijze en wie weet zitten we binnenkort wel met u om tafel voor het bespreken van uw (nieuwe) website. Of dien direct een aanvraag in voor oriënterend gesprek met offerte. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in.
aanvraagformulier

nlendeel
U bevindt zich hier: Home uw Internetweg